Tel: 023-25450

Dekaler

Vill du ha anpassade dekaler till ditt företag, ditt fordon eller ditt evenemang? Då har du kommit till rätt ställe. Hos Skyltfabriken Dalarna tillverkar vi dekaler av högsta kvalitet för både inomhus- och utomhusbruk.

Vi erbjuder ett brett utbud av dekaler som varierar från enklare klistermärken till riktigt tåliga dekaler för utomhus och tufft väder. Vi använder oss av högkvalitativt material som garanterar att våra dekaler är slitstarka, tåliga och lätta att applicera.

Vårt team av erfarna grafiker och tillverkare arbetar tillsammans för att skapa anpassade dekaler som matchar din varumärkesidentitet och design. Vi kan hjälpa dig att designa och skapa en dekal som passar dina behov och önskemål, oavsett om det gäller för företagsmarknadsföring eller personligt bruk.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en enkel och smidig beställningsprocess, från design till produktion och leverans. Vi garanterar snabb leverans och konkurrenskraftiga priser på alla våra produkter.

Så om du letar efter anpassade dekaler av högsta kvalitet i Dalarna, tveka inte att kontakta oss på Skyltfabriken Dalarna. Vi är din partner för att skapa dekaler som hjälper dig att sticka ut från mängden.

Hitta till oss!

 

 

 

Adress: Stigaregatan 24 791 60 Falun

Telefon: 023 254 50

 

 

Vill du att vi kontaktar dig?

Copyright Skyltfabriken Dalarna – Tel. 023-25450 eller 070-79 410 22