Tel: 023-25450

Bildekor

Bildekor är ett utmärkt sätt att ge ditt fordon en personlig touch eller att göra det mer lättidentifierat på vägen. Hos Skyltfabriken erbjuder vi ett brett utbud av dekorlösningar som passar för både privatpersoner och företag.

Våra dekorer kan användas för att göra din bil, motorcykel, husbil eller husvagn mer unik och personlig. Våra skräddarsydda dekorlösningar gör det möjligt för dig att uttrycka din personliga stil eller intressen på ett sätt som passar din personlighet.

Vi kan också hjälpa dig att göra ditt fordon mer lättidentifierat på vägen genom att skapa anpassade dekaler eller märken som gör att du sticker ut från mängden. Detta kan vara särskilt viktigt om du äger en husbil eller husvagn som du vill göra lätt att hitta på en campingplats.

Oavsett om du är en privatperson eller ett företag som söker efter en dekorlösning till ditt fordon, så kan vi hjälpa dig att skapa den perfekta dekoren som passar dina behov och önskemål. Kontakta oss på Skyltfabriken idag för att lära dig mer om våra bildekorer och hur vi kan hjälpa dig att ge ditt fordon en personlig touch.

Hitta till oss!

 

 

 

Adress: Stigaregatan 24 791 60 Falun

Telefon: 023 254 50

 

 

Vill du att vi kontaktar dig?

Copyright Skyltfabriken Dalarna – Tel. 023-25450 eller 070-79 410 22